Lauantaina 20.4. vietimme kansainvälistä Rôtisseurs-kilpipäivää myymälöissämme

Palvelutiskissämme oli grillikauden avaukseen herkkuja mm. suomalaisen naudan fileevartaita, petit tenderiä, flank steakia, jauhelihaa, porsaan parikyljyksiä, jättipihvejä, erilaisia leikkeleitä ja makkaroita unohtamatta maistiaisia. Hannuksen myymälässämme on myös laadukas kalatiski.
Maistatimme tehtaanmyymälässämme Dietan valmistamaa Tervagelatoa pekonigrumbleilla, joka sai maistajat ihastumaan tuotteeseen.

Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on maailman suurin ja vanhin gastronominen järjestö, joka perustettiin vuonna 1248 hyvän ruoan ja pöytätapojen puolestapuhujaksi. Sen tavoitteena on kehittää ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä yli 80 maassa, Suomessa jäseniä on yli 2000, joista alan ammattilaisia on 40 % ja harrastajia 60 %.

Järjestön tapahtumat liittyvät gastronomiaan, raaka-aineisiin, ruokatuotantoon sekä tapa- ja juomakulttuuriin. Tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset teemaillalliset laadukkaine juomineen, ruoanvalmistuskurssit sekä vierailut elintarvikevalmistajien ja ruokatuottajien luona.

Wotkin’s tehtaanmyymälä, Wotkin’s Hannus ja Lihatukku Veijo Votkin Oy
Tehtaanmyymälämme seinällä on ollut Rôtisseurs-kilpi vuodesta 2004.
Hannuksen myymälällemme myönnettiin Rôtisseurs-kilpi 28.2.2024.
Kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun hyvästä laadusta. Sitä seurataan säännöllisesti julkisilla arviointikriteereillä.  Työntekijöistämme kahdeksalla on järjestön myöntämät käädyt. Paistinkääntäjät myönsi Veijo Votkinille hopeisen ansiomerkin 2013, kolmantena suomalaisena kautta aikojen.

Wotkin’s tehtaanmyymälä
Tukkutori, Sörnäinen
Vanha talvitie 8, 00580 Helsinki
Avoinna ma-pe 8-20, la 8-18

Wotkin’s Hannus
Lihan ja kalan erikoismyymälä
Kurjenkellontie 1, 02270 Espoo
Avoinna ma-ke 10-18, to-pe 10-20, la 9-18