Wotkin’s tehtaanmyymälä

Kaupungin paras lihakauppa?

Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälä tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita. Vanhan ajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa. Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme sen siitä. Luullinen keittoliha, silavakyljykset, marmori entrecôtet, ydinluut, keitetyt naudan kielet mielletään yleensä erikoisuuksiksi, meille ne ovat arkipäivää. Jos et löydä tiskistä haluamaasi, kysy rohkeasti myyjältä. Riistakaudella tarjoamme tuoretta hirveä ja mahdollisuuksien mukaan muutakin saatavilla olevaa tuoretta riistaa. Lisäksi monipuolinen riistavalikoima pakasteena myös jahtikauden ulkopuolella.

Omassa leikkaamossa leikkaamme luuttomaksi nautaa, sikaa ja lammasta. Tietysti kaikki kotimaista. Tuoreuden takaamiseksi varastoimme luomun pakasteena.

Savustamme makkarat, paistamme kinkut, teemme kylmäsavutuotteet, kokkaamme valmisruoat. ja valmisruoka kokonaisuudet. Moni on yllättynyt, että kaikki toiminnot ovat saman katon alla.

Paistinkääntäjät (Chaîne des Rôtisseurs) myönsivät vuonna 2004 myymälällemme järjestön korkeimman tunnuksen, Rôtisseur-kilvet, osoituksena ruoan ja palvelun korkeasta laadusta.

Tervetuloa tänne Sörkän sydämeen tutustumaan myymäläämme. Täällä sinua palvelee motivoitunut, ammattitaitoinen henkilökuntamme kuutena päivänä viikossa: ma-pe 8-20, la 8-18, su suljettu.